Vi er godt ut i Vår Sesongen 2017

30.05.2017
Vår Sesongen 2017 er mer enn godt i gang, kun 2 uker til Voss Cup, Tine Fotballskole og Sør Cup... Plutselig er sommeren her.

​Vi er godt ut i vår sesongen 2017, kamper og treninger om en annen. Til alle spillerne i klubben vår, tusen takk for den innsatsen dere gir i kamper og på trening. Til alle trenerne TUSEN TAKK for at dere gir av deres egen fritid til barn/unge i nærmiljø og lokalmiljø rundt Kjøkkelvik banen.

Er kun 2 uker til årets høydepunkt for barn i barnefotballen, Voss Cup. Denne helgen er det første tegnet på at sommeren nærmer seg med stormskritt. Det andre tegnet er Tine Fotballskole, da har sommerferien startet på skolen og det kan spilles fotball fra morgen til "kveld" den første uken. Det tredje tegnet er at noen av ungdomslagene er allerede i Sør Cup på sommerens første tur, når fotballskolen starter... Travel start på sommeren for spillerne våre, derimot er det utrolig kjekt på slike turer.

Det er fremdeles ledige plasser på Tine Fotballskole til spillere, så hiv dere rundt og meld på!

KIL FOND Bergen og Omegn har fått noen henvendelser, men langt fra det vi ønsker og kanskje vet at det kunne vært. KIL Fond er et lavterskeltilbud til de som har behov for hjelp til utstyr til barnas idrett, uansett hva idrett det måtte være. Vi vet at terskelen for å be om slik hjelp er stor for mange, men ikke la det hindre i å spørre. Vi har taushetsplikt og enhver kontakt med oss er helt konfidensiell.

Som alle sikkert vet nå, så er dette første sesong at Kjøkkelvik IL Fotballgruppe ikke har et A-Lag med i noen divisjoner. Det var rett og slett ikke grunnlag for drift av et A-Lag i år. Våre eldste spillere denne sesongen er Kjøkkelvik/Olsvik G19 1 som spiller i en tøff 2 divisjonspulje, som 2 års juniorer. I dag skal laget på langtur til Voss for å møte Voss 1 til kamp, vi ønsker dem masse masse lykke til.

Det nærmer seg også gjennomføring av ny kamphelg for spillere født i 2010. Her trenger vi hjelp av alle foreldre i fotballgruppen søndagen, da vi ikke har jente lag i denne årsgruppen. Vi sender en mail om dette til foreldrekontakter og trenere med mer informasjon.

Ønsker alle en strålende uke videre.