Torshov Sport - Klubbkolleksjoner flyttes til Tårnplass

Fra Torshov Sport

Torshov Sport.jpg

KLUBBKOLLEKSJONER FLYTTES TIL TÅRNPLASS

Gladnyhet til våre samarbeidsklubber! Vi flytter alle klubbkolleksjonene fra vår avdeling i Strandgaten til fotballbutikken på Tårnplass f.o.m. 8. februar. Vi vil da tilby medlemmene  et bedre utvalg av fotball- og løpeprodukter samt utvidede  åpningstider!

DIN KLUBBKOLLEKSJON SELGES NÅ HOS  TORSHOV SPORT PÅ TÅRNPLASS!

ÅPNINGSTIDER:

Man - ons: 10 - 18 | Tor: 10 - 20 | Fre: 10 - 18 | Lør: 10 - 17

Torshov Sport | Valkendorfsgate 5, 5012 Bergen | www.torshovsport.no

Vi ønsker å tilby medlemmene i våre avtaleklubber en total handleopplevelse på samme sted og flytter da alle klubbkolleksjoner til butikken i Valkendorfsgate 5. Da kan vi tilby klubbtekstiler og det siste innen fotballsko / innendørssko, samt annet funksjonelt treningstøy om man ønsker det, under samme tak. Medlemmene vil fortsatt få trykket klubblogoer og personlige navn / bokstaver på plaggene mens man venter her.

Drakter / lagsbestillinger / forbruksmateriell.

Alle bestillinger av spillertrøyer / draktsett, samlede lagsbestillinger og forbruksmateriell vil fortsatt behandles og utleveres fra klubbavdelingen i Strandgaten 198 som tidligere.

Ta gjerne kontakt om spørsmål.