Sesongen er for alvor i gang

​Kjøkkelvik/Olsvik G14 - Vinnere av Zinken Cup 2018

Sigbjørn Helling
10.04.2018
Kjøkkelvik/Olsvik G14 spilte Zinken Cup, de stilte med 2 lag, ene laget vant  cup'en, det andre tok seg til semifinale i B-sluttspill. Det har vært serieåpning på Kjøkkelvikbanen for G13. Vi starter oppussing av garderober og nye mål er på plass.

​I helgen som var reiste Kjøkkelvik/Olsvik G14 til Zinken Cup i Odda. Der gjorde de en formidabel innsats og vant hele cup'en, etter sigende slapp 1 laget ikke inn noen mål og hadde en overlegende seier i finalen.

Det andre laget tok seg til semifinalen i B-sluttspillet. Gratulerer alle med god innsats.

Zinken Cup.PNG

Det var også serieåpning på Kjøkkelvikbanen på lørdag for Gutter 13. Der møtte Kjøkkelvik 2 - Smørås 2. Dette var første kamp i serien og i ungdomsfotballen for guttene.

Vi ønsket Smørås velkommen og det ble gjennomført fair playmøte med kapteiner, lagledere og dommer fra kretsen.

Fairplay G13.jpg

Fairplay G13 - 2.PNG

Det ble en tett og jevn kamp der Kjøkkelvik hadde mange målsjanser, men det var kun en ball som gikk i nettet for Kjøkkelvik og vi dro i land seieren og fikk våre første 3 poeng.

------------------

Det skjer også litt på vedlikeholdsfronten, garderobene er stengt denne uken da det skal legges nye gulver, det ble gjort en god innsats på å få tømt disse denne helgen.

I tillegg har vi fått nye 11'er mål som er under montering og blir satt opp. Vær med å ta vare på disse slik at de varer lenge.