Sesongen 2017, julehilsen fra meg til dere alle sammen...

​Nyploget bane etter den første sneen i desember 2017

13.12.2017
En julehilsen fra meg til dere alle sammen.

Det er på sin plass på slutten av året, og si noen ord til alle dere som har bidratt til å få hjulene til å gå rundt her i fotballgruppen. Det være seg heiagjengen på sidelinjen, foreldrekontakter, kioskvakter, trenere, spillere osv. Håper jeg ikke har glemt noen, men ALLE er med regnet i det som jeg ønsker å formidle. Jeg vet at jeg også snakker for resten av styret i fotballgruppen.

Uten dere, så hadde ikke klubben vært som den er eller vært der den er. I konstant utvikling både sosialt og sportslig.

Sesongen 2017 har bydd på opp og nedturer, G16 Kjøkkelvik/Olsvik har hatt en eventyrlig sesong med mange gode opplevelser både sosialt og sportslig. Vi har J13 og J14 Kjøkkelvik/Olsvik som virkelig har tatt store steg i år og imponerte både i Sør Cup og Lerum Cup. Kjøkkelvik Star har deltatt på årets runder og har en stor Landsturnering på hjemmebane og se frem til i 2018.På sesongavslutningen for barnefotballen fikk vi mange gode suksesshistorier av trenerne rundt lagene, som stolt fortalte fremmøtte foreldre og andre spillerne om sesongen som har vært.

En annen ting jeg er ekstrem stolt av er de ungdommene som i løpet av året har stått fra og ønsker å ta ansvar i egen klubb, da vil jeg nevne

• Tobias Eide
  • Thea Vinnes
  • Emma Sårheim
  • Aiden Santhiogy
  • Osama Sajjad
  • Sebastian Leknes
  • Yngve Jørgensen

Det er ikke til å stikke under en stol at sesongen 2017 har vært en utfordring for en del av lagene våre, men måten lag og trener har håndtert disse utfordringene viser styrke, vilje og lidenskap for fotballen, medspillerne sine og trenerne. Ikke minst viser det at holdningene og verdiene i klubben stikker dypt, at Kjøkkelvik som klubb sitter i hjerte på våre medlemmer. Mer genuint og ekte finner man ikke. Men, en sesong i motgang og motvind koster, det koster motivasjon, lyst og glede. Derfor er det veldig viktig for klubben å få frem til dere alle sammen, TUSEN TAKK for det arbeidet dere gjør for spillerne i klubben. TUSEN TAKK for at dere er med å gi spillerne en trygg og god arena som de kan gjøre det de liker aller best. Nemlig spille fotball og være med kameratene sine.

Alle som er innvolvert i barn/unges fritidsaktiviteter som idrett, vet at det ofte er kuuuulere å være flink i sport enn å være flink på skolen. Treneren har faktisk større plass hos barn/unge enn en lærer. Sånn er det bare. Alle som begynner på fotballen har en drøm, en drøm om å bli aller best. 95% ønsker alle å bli proff... Men er viktig å huske at vi skal også være for de 5 siste prosentene.

Som idrettslag må vi erkjenne at vi har et stort samfunnsansvar, vi er med på å utvikle mennesker. Et stort ansvar!

Hvor mange idrettskjendiser forteller ikke om en betydningsfull trener eller en forelder som hele tiden har lagt til rette for at de skulle lykkes i det de trives aller best med. Hvilken betydningen en dedikert, kompetanserik og genuint engasjert trener har hatt for at drømmen skulle bli virkelighet. Drømmen vi skal hjelpe dem å holde liv i.

Mange spør om det er lønn for det arbeidet som legges ned i det frivillige arbeidet vi gjør. Litt sjokket mottar de svaret;

"Om du tenker at lønnen er penger, så er det ikke lønn. Men lønnen får vi i form av ekte glede og smil fra barn som stortrives i klubben vår. Lønnen får vi i en ekte high five med en av spillerne, et HEI MONIKA fra andre siden av banen eller når en ungdom trer frem og ønsker å bidra inn til klubben."

For min del er det sosiale rundt Kjøkkelvik IL årsaken til at jeg syntes det er ekstremt kjekt å være i klubben, jeg syntes det er privelegie og ikke minst utrolig stort å få lov til å være en del av en så historie rik klubb. Det er et sengasjement og lidenskap i klubben uten sidestykke, det har kommet tydelig frem den siste tiden. Dette er jeg stolt av å få være en del av. Dere skal selv være stolt av at dere egentlig fra tidenes morgen... rettere sagt siden 1934, har bygget en så solid klubb i lokal/nærmiljø. Det finnes egentlig ingen begrensinger for hva man kan oppnå med lidenskap, engasjement og kjærlighet for, med det sagt... så er det bare å glede seg til sesongen 2018.

Sesongen 2018 byr nemlig på nye spennende muligheter for Kjøkkelvik, vi gleder oss til følge lagene. MEN, nå mer enn før, manes det til å virkelig dra frem Kjøkkelvik ånden, plassere Kjøkkelvik hjerte utenpå drakten og jobbe Kjøkkelvik til der de hører hjemme.

En synlig og tydelig klubb for lokal/nærmiljø i Bergen Vest. Vi trenger ikke være størst for å være best.

Takk for et begivenhetstikt år, jeg gleder meg til å være en del av dette det kommende år.

Ønsker dere alle en fredelig jul og et strålende 2018.

Hilsen Monika.