Serieturnering & Kjøkkelvikdagen - For en vannvittig SUKSESS

​Fair Play prat før kampene settes i gang

25.10.2017
21 og 22 oktober var det duket for fotballglede, lidenskap og engasjement på Kjøkkelvikbanen. Denne helgen fikk vi besøk av fremtidens fotballspillere, J08, G08 og G09... Det manglet ikke entusiasmen, hverken på banen eller på sidelinjen.

​Som nytt av året har det vært arrangert Serieturneringer rundt om i Sone Vest. Kjøkkelvik har hatt dette arrangementet 3 ganger og vi har alle gangene klart å gjennomføre det med glans. Det som var anderledes denne helgen, var at vi valgte å kjøre Kjøkkelvikdagen kombinert med Serieturnering for J08/G08, lørdag 21 oktober.

Denne dagen slo vi virkelig på stortrommen og bestilte fint vær, noe som slo gjennom for fullt. Vi fikk fantastisk vær!!! Dette gjorde det mulig å leie inn Sumo Fotball, Dart Fotball og Lasermåler på skudd, alt i fotballens ånd.

IMG_0627.jpg

Det var mange høydepunkt denne helgen, vi ønsker å trekke frem et par,

Det var fantatsisk å være tilstede under Fair Play møte som Emillianus Steak Ranjit hadde med foreldre, trenere og spillere før vi satte igang. Han samlet alle på midten, tok en prat om hva Fair Play er og han var tydelig i sitt budskap om at alle har et ansvar for at Fair Play skal fungere. Ikke minst var han tydelig på at det var trenerne og foreldrene som hadde hovedansvaret, men at spillerne også selv måtte ha fokus. Det var et MAGISK øyeblikk.

Et annet øyeblikk, var når et lag ikke dukket opp... Da tok en voksen "Kjøkkelvik pappa" ansvar, samlet sammen noen gutter som var på banene og det ble dannet et lag. Dette var for å gi alle lagene lik spilletid. Det "nylagde" laget var 1 år eldre, men de var klar over hvorfor de fikk spille og la seg i selen for å gi de andre en god opplevelse. På sidelinjen satte det to G12 spillere fra Kjøkkelvik og heiet på Fyllingsdalen, som var bortelaget og som hadde stilt, som nå spilte mot Kjøkkelvigutter i et "oppsamlet lag".

De to historiene over, er situasjoner du blir rørt av. Det er historier som virkelig varmer et "frivillighetens hjerte". Det er dette som er å ta vare på hverandre, respektere hverandre og som er med på å gi Kjøkkelvik sin visjon liv og grobunn. Kjøkkelvik IL sin visjon er "en plass for alle", og det er vi tilgangs.
IMG_0619.jpg
Som alltid, for å få slike arrangement til å fungere, er vi avhengig av hjelp fra alle hold og atter engang må vi få takke for VEL BLÅST arrangement både lørdag 21 og søndag 22 oktober.

Tusen takk til

• Tone Snarberg Nordhus, Kioskansvarlig som flere dager i forveien sto for innkjøp til kiosken
  • Emillianus Steak Ranjit, Fair Play Ansvarlig som var tilstede både lørdag og søndag
  • Ole Kristian Eide, Oppstartsansvarlig, men som i dette tilfellet hadde tatt på seg ansvaret for å lage kampoppsettet til hele helgen
  • G19, som stilte med 9 spillere tilgjengelig på lørdag, slik at vi fikk gjennomført Kjøkkelvikdagen og Serieturneringen. De stilte opp som kampansvarlig, dommeransvarlig, "grillmester", vaffelsteker, hjalp de mindre spillerne i lekene og ikke minst... de stilte opp som gode ambassadører for Kjøkkelvik IL - Fotballgruppen på en strålende måte.
  • Tobias Eide, Dommeransvarlig, som selv fra lederkurs for NIF (Idrettsforbundet) stadig sjekket inn om hvordan det gikk med klubbdommerne
  • Klubbdommerne, som med smil, innlevelse og standhaftighet var klare i sin avgjørelser på banen. For en gjeng dere er, fantastisk
  • Foreldrekontaktene rundt J08/G08 og G09, som i alt forarbeidet har fått kabalene til å gå opp.
  • Foreldregruppene rundt spillere født i 2008 og 2009, som mannsterke stilte opp både lørdag og søndag, slik at vi på best mulig måte kunne gi disse herlige spillerne minner for livet. For det er nettopp de vi gjør dette for...
  • TUSEN TAKK FOR ALLE DE GODE KAKENE, BOLLENE og SMØRBRØDENE som vi fikk til å kunne selge.
IMG_0644.jpg
Kjøkkelvik IL - Fotballgruppen er ekstremt takknemlig og glad for det engasjementet som viste seg i foreldregruppene rundt lagene som var arrangører denne helgen. Men vi håper at alle smilene, den herlige stemningen og ikke minst synet av de utrolige lidenskapelige unge fotballspillernes fornøyde ansikt, er verd hver eneste time og minutt de frivillige var på banen denne helgen.

Så igjen, Tusen Tusen Takk til alle sammen som var en del av å få denne fantastiske helgen som ble både solfylt og regfri.

Hilsen et stolt Fotballstyre