Oppstart for spillere født 2011 onsdag 30.august kl. 17:00

Sigbjørn Helling
09.08.2017
Vi ønsker velkommen både jenter og gutter født i 2011 onsdag 30.august kl. 17:00 på Kjøkkelvikbanen.

Her vil spillerne bli møtt av representanter fra styret, sportslig utvalg og spillere fra G16/G19 -lagene i klubben.

Vi har 2 jentetrenere og gutter som står klare til å ta imot fotballjenter og gutter, de går på Kjøkkelvik skole.

Kontaktinformasjon:
Oppstartsansvarlig: Ole Kristian Eide
Mobil:  45248284
Mail: okeeide@gmail.com

-----------------------------------------

Fotballgruppen har stort fokus på Fair Play i barnefotballen og MOT i ungdomsfotballen, et fokus som det daglig jobbes målrettet med. Vi ønsker å være en trygg og god klubb for nærmiljøet, en arena der barn og unge skal føle seg hjemme.

Vi har en skriftlig samarbeidsavtale med Kjøkkelvik Skole når det gjelder MOT, for spillerne vi favner i ungdomsfotballen er elevene på ungdomstrinnet på Kjøkkelvik Skole. Ungdommen møter da de samme holdningene og verdiene på skolearenaen og på fritidsarenaen.

Kjøkkelvik IL – Fotballgruppen
5881 Bergen