Nyheter i kiosken

02.05.2017
Vi har endret litt på produktene som selges i kiosken...

​Vi har endret litt på produktene som selges i kiosken i år, dette for å ha litt sunnere fokus. Vi har derimot ikke valgt å gå helt bort fra alt av søtt.

Vi har beholdt 3 sorter m/brus (Cola, Pepsi Max og Villa), vi har behold den lille melkesjokolafen og vi har beholdt kjærlighetene. Vi har valgt å gjøre det på denne måten, for å gi alle et valg og et tilbud.

Vi har valgt å selge smoothie og ferskpresset juice, laget i kiosken. Nå har vi hatt prblemer med å skaffe til veie de glass/kopper som vi i utgangspunktet skulle ha. Men vi jobber med det. Smoothie`en lages etter en oppskrift fra Tone (kioskansvarlig) og juice`en blir laget av eple, gulrot og appelsin.

Vi selger også toast som varm mat på kampdager og hot dog vil komme for salg å arrangement dager.

Nytt av året er også at vi selger småposer med nøttemix, nærmest det samme som småsulten.

Vi er veldig fornøyd med de endringene vi har gjort i kiosken i år, og håper at dere er like fornøyd.

Som ifjor så selger vi supporter T-skjortene som ble laget til Voss Cup 2016, de kan dere kjøpe i kiosken. Dere kan også støtte Kjøkkelvik IL med å kjøpe termo kaffe kopp til kr 50. Ikke minst, er dere tom for torky, tørkerull eller toalettpapir... Så selger vi det også.

SÅ... benytt dere av kiosken vår, nyt livet på det lokale flotte anlegget som vihar med en god kopp kaffe og en vaffel.