Nye "gamle" ansikter inn i Kjøkkelvik IL - Fotball

11.01.2018
Brikkene begynner å falle på plass

​Sesongen 2018 er i planleggingsfasen, og den største utfordringen for fotballgruppen denne sesongen var å fylle "skoene" etter nåværende Sportslig Leder Cato Oen. Han skal som kjent etter 10 år som Sportslig Leder tre av ved kommende årsmøte. Dette er en avgang vi har visst om en stund, men vi har håpet at han ville endre seg og bli litt til ;o)

Vi er sikre på at vi har funnet en verdig arvtaker når vi nå kan publisere at Trond Magne Normann trer inn som Sportslig Leder etter Cato Oen. Trond Normann har lang erfaring som fotball trener i Fyllingsdalen, Frøya og Brann B. I Fyllingsdalen har han også vært trenerkoordinator og utdanningsansvarlig. Med han som Sportslig Leder og Øystein Solheim under utdanning, så vil vi i løpet av dette året kunne skilte med 3 Uefa B lisens trenere. Dette må vi si oss veldig VELDIG fornøyd med.

Trond Magne Normann har 2 jenter i klubben, en som spiller født 2011 og en jente som spiller på J2009, han har også tidligere trent Kjøkkelvik sine seniorer på 2 forskjellige tidspunkt.

1934840_1095760594058_6614559_n-2.jpg

Trond Normann trer offisielt inn som Sportslig Leder etter årsmøte 14 mars. Vi kommer heldigvis til å se masse til Cato, han kommer til å fortsette som trener for Kjøkkelvik/Olsvik G14. Dette er vi ekstremt glad for og stolt over. Cato er og har vært en stor ressurs for Kjøkkelvik, det han har gjort for klubben i sin tid som Sportslig Leder vil for alltid ha satt sine spor.

Sportslig Utvalg består idag av

• Atle Urhaug - Trener Senior (Uefa B & Veileder)
  • Frode Bårdsen - Trener G07 og Utdanningsansvarlig
  • Ole Kristian Eide - Trener J15 og Oppstartsansvarlig
  • Eirik Eide - Trener G11
  • Christian Herland -  Trener G12
  • Trond Lerøy - Trenerveileder

Dette er et Sportslig Utvalg med masser av kompetanse, sammen kan de virkelig sette sitt sportslige preg på Kjøkkelvik IL - Fotballgruppe.

En annen utfordring vi sto overnfor denne sesongen, var å finne ny trener til G19. Den brikken har vi også nå på plass, det er med stor glede vi kan presentere Vinold Donald som ny hovedtrener for G19 laget.
23805ef.jpg
Vinold Donald er tidligere Kjøkkelvik spiller, og hadde sine glansdager som spiller i klubben da vi var i 3 divisjon. Han spilte fotball til han var 25 år, og har i ettertid brukt mye tid på annen trening. Etter samtaler med ham i dag, sammen med Cato Oen og Atle Urhaug har vi stor tro på at dette vil bli bra. Han starter som trener for G19 laget allerede kommende mandag, og hadde sin debut i Kjøkkelvik i dag som deltager på treningen til A-Laget og G19. Atle Urhaug og Vinold Donald kommer til å jobbe tett sammen i tiden fremover, et samarbeid som vil bære frukter for samarbeidet mellom A-Laget og G19.

Dette har vært en travel uke i Kjøkkelvik, det er derfor ekstra kjekt å kunne alle om at to så viktige biter er på plass. Dette kommer til å bli super spennende sesong for oss alle sammen, ikke minst kommer vi til å gå denne sesongen imøte mer forberedt enn noen gang.

10 og 11 mars har vi leid Fæsterhuset, da skal fotballstyret, sportslig utvalg og alle ansvars verv i fotballgruppen samles for å stake ut kursen for 2018. Denne helgen, søndag 11 mars, vil avsluttes med et felles trener/foreldrekontakt møte.

En annen viktig dag er årsmøte 14 mars, vi håper at så mange som mulig har anledning å stille på årsmøte.

Med denne informasjonen ønsker vi dere alle sammen en god helg.