Ny leder i Kjøkkelvik IL

Sigbjørn Helling for Monika Schelander
19.03.2018
Da har jeg fått æren av å være leder i Kjøkkelvik IL, noe jeg gleder med masse til. Nå skal jeg få muligheten til å lære hele Kjøkkelvik IL å kjenne, muligheten til å lære flere å kjenne og jeg gleder meg masse til å lære.

Hei alle sammen

Da har jeg fått æren av å være leder i Kjøkkelvik IL, noe jeg gleder med masse til. De 2 siste årene har jeg vært leder for fotballgruppen, en gruppe som sammen har blomstret og utrettet mye bra. Jeg er ihvertfall stolt av hver eneste en som jeg har fått gleden av å dele oppturer og nedturer med, hver eneste en som jeg har lært å kjenne og ikke minst gleden av å få ta del i en klubb med så enormt mye historie og lokalt engasjement.

Nå skal jeg få muligheten til å lære hele Kjøkkelvik IL å kjenne, muligheten til å lære flere å kjenne og jeg gleder meg masse til å lære mer om den fantastiske historien jeg vet ligger der.

Kjøkkelvik IL, klubben som gav ut et jubileumsnummer av sitt medlemsblad i 2009, da fyllte de 75 år. På fremsiden er det bilde av en stolt gjeng som sammen  gikk i flaggtog ned til Kjøkkelvikbanen for barnas feiring av jubileumet.

Alle går samlet bak fanen til Kjøkkelvik, et fantastisk bilde. Medlemsbladet dokumenterer godt om idrettslagets enorme historie, om et lokalt stort engasjement og en lidenskap vi ønsker å få frem igjen. Jeg vedder på at det ikke er mange som vet at Kjøkkelvik IL har en egen sang. Bakerst i jubileumsnummeret står  det en tekst, teksten til Loddefjordsangen, under den står det:

Kjøkkelvik-gutten Nils Fjæreide skrev denne sangen i 1944 til sin beste venn som omkom i en sykkelulykke sammen med kjæresten sin i Sogndal. Vi regner dette som Kjøkkelvik IL sin egen sang. Den er obligatorisk på alle lagets fester.

Jeg, sammen med mange andre som "bare" har vært her noe få år, i forhold til mange andre har ikke hørt om dette før ei heller sunget den.

Så, hvorfor har jeg valgt å stille meg til disposisjon til dette vervet?

Svaret er: I et Idrettslag med et verdigrunnlag og en visjon som

Kjøkkelvik IL sine verdier;

• Idrettsglede
    • Muligheter og utfordringer for alle
  • Ærlighet & Respekt
    • Ovenfor egne utøvere/spillere, trenere, dommere og konkurrenter
    • Målrettet energisk og begeistret innsats på trening og kamp
  • Fellesskap
    • Samhold og vennskap i et sunt og trygt idrettsmiljø

Kjøkkelvik IL skal ha tilbud til alle og inkludere alle.

Kjøkkelvik IL sin visjon er: "En plass for alle", denne visjon identifiserer vi med:

• Engasjement
  • Idrettsglede
  • Offensiv satsing

Visjonen, verdiene og handlinsplanen til Kjøkkelvik IL ble laget i fellesskap, med tanke på at de skulle fungere i felleskap... Til det beste for Kjøkkelvik IL som organisasjon, dets medlemmer og dets frivillige

Jeg gleder meg til å ta fatt på dette vervet sammen med resten av hovedstyre.

Hilsen Monika