Lørdag 10/06/17 - Stor Suksess

10.06.2017
I dag ble det virkelig lag ned innsats for å få best mulig salg i kiosken, så idag hadde de salgsdisk både inne og ute.

​NY GLEDESHISTORIE!!!

Dag 1 av 2 med serieturnering for J/G07, dagen ble en stor suksess.

Forarbeidet og forberedelsene til dagens arrangement er upåklagelig, laget har virkelig funnet frem dugnadsånden og bestemt seg for denne dagen skal bli bra.

Torsdag hadde trenerteamet og foreldregruppen en "liten" ryddedugna, på den måten var anlegget vårt ryddet og stelt  til arrangement lørdag. Fredag var de å gjorde siste rest av forberedelse, på den måten var det klappet og klar til mottagekse av tilreisende besøkende spillere og foreldre.  På denne måten var alt klart når spillere fra andre klubber med familie entret Kjøkkelvik banen.

Foreldregruppen hadde bakt kaker, de hadde salg av is og kaffe på banen. Dette gjorde at salget virkelig tok av, i starten klarte de ikke å lage nok kaffe i forhold til det som ble solgt. De gikk tom for is, så kioskansvarlig Tone Nordhus var å kjøpte mer is.

Det å ha en så ansvarsfull og engasjert kioskansvarlig som Tone Nordhus, er ikke annet enn å fastslå at vi her har funnet rett dame på rett plass. Hun er så dedikert og lidenskapelig engajsert i sitt frivillig verv i Kjøkkelvik at hun har vært fulgt opp hvordan det går under hvert eneste arrangement vi har hatt. Dette er betryggende for dem som har kioskvakt og ikke minst betryggende for klubben. Tusen Takk Tone for at du har sagt ja til dette vervet.

Foreldregruppen som idag har lagt ned timer med dugnad for at denne serieturneringen for G07 skal gå i boks, har lagt ned det lille ekstra giret/energien/tiden for å gi de besøkende spillere, trenere og foreldre en god opplevelse. Det har de klart, de har derfor på denne måten også vist Kjøkkelvik IL - Fotballgruppen fra sin beste side. Det som varmer aller mest er at de i god Kjøkkelvik ånd, med smil, latter og glede har gort at de lidenskapelig engasjerte spillerne går til sengs i dag med et smil om munnen.

Tusen Takk til gjengen rundt G07 guttene våre, dere er rå.

Imorgen er det J07 som skal få en flott dag hos oss. Siden vi ikke har J07 lag selv, så er vi ekstremt glade for at vi har fått med oss 4 G19 spillere, 2 G16 spillere og hjelp av flinke jenter i kiosken. Det eneste vi ikke kan gjøre noe med er været, så vi håper på at værgudene er like snille imorgen.

Vil dere være med å sette preg på dagen, ta turen ned og nyt magisk stemning.

Jenten fikk solgt mange is på denne måten, dersom det er noen som kan skaffe oss en slik så blir vi glad for det :o)

Folksomt på banen idag.

Salgsboden ute var en suksess.