Hei Alle Sammen...

​bilde er fra den første serieturneringen som ble holdt våren 2017

17.08.2017
Høstsesongen starter for fullt i uke 34, aktiviteten på banen er allerede igang.

​Hverdagen har innhentet oss alle, loggistikkens utfordringer er atter en gang nærmest hovedfokus. MEN la ikke det legge skygge over fotballgleden som lyser og stråler i våre fantastiske spillere. Første skoledag har vært og forberedelse til seriestart neste uke er igang for fullt. Utrolig kjekt å komme ned til banen å se aktivitet og herlig ærlig fotballglede.

Grensene mellom de minste spillerne opp til de eldre er borte, det viste spillere født i 2010 da de hengte seg på oppvarmingen til 2004 spillerne. Med iver og engasjement kastet de seg ut i både armhevinger, løping og andre øvelser. Ikke minst var det FANTASTISK og se hvor mange jenter som var på trening for spillere født i 2003/2004, vi har alltids plass til flere. Så jenter, kom på trening til Kjøkkelvik/Olsvik. Vi har et fantastisk miljø, flotte trenere og godt samhold.

Av nyheter for høsten er det en glede å meddele at Øystein Solheim, trener for 2005 har kommet med gruppen som skal starte med UEFA B lisens utdannelse med oppstart i november. Dette er i regi av NFF sentralt. Øystein vil da være en av to trenere i Kjøkkelvik med denne utdannelsen, den andre er Atle Urhaug.

Tobias Eide har overtatt som dommeransvarlig, dette er en oppgave jeg vet Tobias kommer til å klare. Han har et genuint engasjement for dommerrollen i fotballen, samt at han selv spiller på Kjøkkelvik/Olsvik G16. Han har tatt rekrutteringsdommer kurs og han ønsker å utdanne seg mer som dommer. Selv dømte han 4 kamper for kretsen i vår og skal dømme 5 kamper i høst. Håper at trenere, spillere og klubbdommere tar godt i mot Tobias og at vi alle sammen kan hjelpe ham å finne seg til rette i den nye rollen.

Det er en stor glede å kunne presentere ny Fair Play ansvarlig, en oppgave med stort ansvar og et stort området å dekke. Emilianus Steak Ranjit har sagt ja til denne oppgaven, han har stor erfaring som dommer i krets og klubb. Han har et stort fokus på Fair Play både som dommer, forelder og trener. Han har 3 barn i Kjøkkelvik, en datter som er en flink klubbdommer og han er del av trenerteam på 2008. Det at han trer inn i denne rollen betyr at arbeidet rundt holdninger og verdier i klubben blir godt ivaretatt.

10685577_10152377591291478_2136893452061072096_n.jpgFair Play i akjson, en KIL spiller bommer på straffe, keeper på motstander lag trøster.

Onsdag 30 august er det oppstart for spillere født 2011 kl 1700, dette gleder vi oss alle til. Det som er ekstra kjekt dette året er at Thea Vinnes og Emma Sårheim har sagt ja til å trene de jentene som kommer. Disse to jentene imponerte oss voksne på fotballskolen, og vi kan defintivt gå god for dem som trenere til et lag. Sebastian Leknes har også sagt ja til å trene spillere født 2011, han var med som dommer under serieturneringene og er også en ungdom som vi kan gå god for som trener for et lag. Vi har mye flott ungdom i Kjøkkelvik, det er derfor viktig at vi som klubb gir dem tillit og ansvar til å tre inn i oppgaver som de kan vokse på. De skal ikke trene laget alene, der må voksne til i støtteapparatet. Men at de kan styre en trening og ha ansvar på feltet med voksne tilstede, helt klart.

2 september kl 1000 er det dugnad, her håper vi at så mange som mulig kan stille. Dugnad i et idrettslag er både sosialt, effektivt og givende. Dette er en mulighet for foreldre rundt lag til å møte andre foreldre i klubben, det er en mulighet til å være med å vedlikeholdet det fantastiske anlegget som vi har. Kl 1230 har vi felles lunsj, der går alltid praten lett og latteren sitter løst.

19554272_1412792472134014_5150551281014230124_n.jpgHer er fremtiden til Kjøkkelvik, det er disse som er brukerne av vårt fantastiske anlegg, det er disse som er avhengig av vedlikeholdet og driften.

Uke 34 åpner kiosken for fullt igjen, nå har vi fått VIPPS (Hurra), så nå er det muligheter til å selge så masse toalettpapir vi bare vil og klarer. Koster KUN 250,- pr pakke!!! Vi tar kort, kontant og VIPPS.

Dette var en kort oppsummering av det som kommer, hva vi kan se frem til og arrangementer i nærmeste fremtid.