Kjøkkelvik G13 går til sluttspill i 2.div

Kjøkkelvik G13

Sigbjørn Helling
24.10.2018
Kjøkkelvik G13 vant i går over Bjarg 2 i en spennende bortekamp i Rådalen. Med seieren ble de også tabellvinner i 2.divisjon avd. 5 og går dermed til sluttspillet. Dette er ikke hverdagskost i Kjøkkelvik og vi er stolt over denne bragden.

​Etter en solid høstsesong har Kjøkkelvik G13 vunnet 8 og tapt 1 kamp i serien. Dermed er de klare for sluttspillet i 2.divisjon.Laget har virkelig fått et løft og det har vært tette og spennende kamper i høstsesongen. Dette vart klart etter 3-0 sier i går mot Bjarg 2 i Rådalen. Laget lå på topp av tabellen før siste kamp, men kun med 2 poengs ledelse. Austevoll og Loddefjord som jaget bak spiller sin siste kamp til helgen og kunne begge gått forbi med seier, derfor smakte det ekstra godt med å avgjøre dette selv med siste seier.

Tabell G13.jpg

Slitne, men meget fornøyde gutter fra i går:

G13 seier Bjarg 02.jpg

Av 9 kamper i høstsesongen har de vunnet 8 og tapt en med jevne resultat. Guttene har fått bedre fysikk, bedre kondis og ikke minst vunnet med god fotball med mye godt spill og herlige mål. De har vunnet som et lag med gode prestasjoner og mange kamper er vunnet fordi de har bitt tenna sammen og ville mer en motstanderen. Entusiasmen på benken til trenerne Øystein og Thorbjørn kan beskrives som engasjert, frempå og motiverende (ryktene sier at pulsklokken har rapportert cardionivå også på de). Sammen har dette laget vært i flytsonen i høst.

Nå er det klart for sluttspill, med kvartfinale hjemme på Kjøkkelvikbanen torsdag 1.november kl 1900 mot Skjergard 2. Dette blir spennende og vi håper så mange som mulig kan komme å være med å støtte laget i den kampen.

Vi ønsker de masse lykke til i sluttspillet.