For en ungdom vi har i klubben..

11.06.2017
Dag 2 av serieturneringen denne helgen er ingenting annet enn en dage vi skal være stolt over...

​Dag 2 av 2 med serieturnering denne helgen, helgen klarte vi å gjennomføre med iherdig dugnadsinnsats fra foreldre/trenere og innsats fra flinkeklubbdommer og 5 ungdomsspillere fra G16/G19.

Selv om vi ikke har lag i J07 årskullet, var vi fast bestemt på å gi det besøkende en god opplevelse og fotballglede.

Uten hjelp fra G16 og G19 spillere som kampverter, parkeringsvakter, kampansvarlig, i kiosken og neddrigg så hadde vi ikke klart å gjennomføre denne dagen. De alene er årsaken til at vi idag har klart å dekke alle de behov og utfordringer som dagen har bragt. Vi har fantastisk ungdom i klubben, ungdom vi har alle grunn til å være stolt av. Utrolig kult å kunne ta imot andre lag fra andre klubber, de blir tatt imot av høflige, imøtekommende og fotballglade ungdommer. Ungdommer som selv en gang var førsteårs fotballspillere.

Andre Urhaug var i dag kampansvarlig, ansvar for at kampene gikke etter klokken. Med hjelp fra sin far, Atle Urhaug som brukte stemmen sin godt "hanket de inn lagene" til de rette banene i god tid og kampene kunne starte til rett tid, kampene gikk derfor etter tiden satt i kampoppsettet. William Urhaug, Simon Schelander Støylen, Tobias Eide og Osama Sajjad var under kampene synlig tilstede. De representerte klubben utad på en fantastisk måte.

Klubbdommerne både i går og i dag gjorde som alltid en utrolig god innsats, og det er ekstremt kjekt å kunne ha 50/50 av jenter og gutter på slike arrangement. Steak Emilianus Ranjit, dommeransvarlig i klubben, var tilstede og veiledet dommerne både igår og idag. Han har en god dialog med klubbdommerne og hans ønske for at de skal lykkes og trives er virkelig ekte.

Tone Nordhus var i kiosken i hele dag, sammen med henne hadde hun flotte hjelpere i sin datter og undertegnede sitt tantebarn. Tone`s innsats og engasjement for klubben når det kommer til drift av kiosken er enorm.

Frode Bårdsen stilte opp idag også, lagde kampoppsettet for dagen og var tilstede for å informere trenerne. En viktig og vesentelig detalj for dagen slik at kamper kunne spilles i tur og orden. Han hadde info møte med trenere og informerte ungdommene kjapt om hvordan dagen skulle forløpe. Han møtte også til neddrigg da kampene var slutt. Hans bidrag, initiativ og engasjement i forkant av dette arrangementet, inkl Christian Pedersen, Jørn Lindquist, Anders Stølen og de andre foreldrene rundat laget hans har VIRKELIG gitt det lille ekstra denne helgen. De har bakt kaker, skaffet varer som kunne selges i kiosken og lagt til rette for at dagen i dag nærmest var "plankekjøring" for de som jobbet i dag.

Tusen Takk til alle som har gjort hederlig innsats denne helgen. Tusen Takk til alle som har viet sin tid på Kjøkkelvikanlegget denne helgen. Tusen Takk til alle besøkende spillere, trenere, foreldre og annen familie som kom med smil, latter og glede. Dere har vært med å gjøre denne helgen minneverdig for Kjøkkelvik.

Vær gudene var store deler av dagen på vår side, men vi hadde planen klare. Presenninger over mål slik at spillere, trenere og foreldre kunne søke ly dersom det var nædvendig. Kampansvarlig fikk stol og en parasol å stå under.

Thea Vinnes, Emma Sårheim og Anushia Ranjit gjorde en strålende innsats idag.

Panorama bilde over anlegget. Sitat Frode Bårdsen "fikk Voss Cup følelse av å gå på feltet idag". Følelsen fikk han av de grønne presenningene som var lagt over målene som man kunn søke ly under dersom regnet skulle øse ned.

To av klubbdommerne som har preget helgen.