Etterforskning dommer

Lars Erik Kleiven
19.08.2019
Politietterforskning av dommer i Vest politidistrikt

Vest Politidistrikt offentligjorde forrige uke at det er tatt ut siktelse mot en fotball- og håndballdommer fra Bergen. Han er siktet for seksuell omgang med barn under 16 år, seksuelt krenkende adferd, samt fremstilling av seksuelle overgrep eller bilder som seksualiserer barn og unge.

Detaljert og utfyllende informasjon fra Politiet vedrørende den pågående etterforskningen finner dere her.

Den siktede har dømt kamper for både Norges Fotballforbund og Norges Håndballforbund. Den berørte dommeren er tatt av sine oppdrag.

- Dette er en svært alvorlig sak for hele håndball og fotballmiljøet i vår region. Vi er opptatt av å ivareta alle klubbens medlemmer på en god måte, og oppfordrer derfor til å ta kontakt med politiet dersom noen har informasjon eller tips i saken.

Tipstelefon
Dersom spillere, dommere, foreldre, foresatte eller andre har opplysninger som kan være relevant for saken eller politiets etterforskning, er det opprettet en egen tipstelefon hos Politiet.

Vest Politidistrikt etterforsker saken, som er i en innledende fase, med høy prioritering.
Den siktete sitter i varetekt.
Den pågående etterforskningen innbefatter også avhør av en rekke personer som kan ha vært i kontakt med eller ha relevant opplysninger om forhold knyttet til den siktede.

Dersom du har informasjon som du mener politiet må vite om i denne saken, kan du ringe mobil 45976367. Denne telefonen er bemannet 08:00 – 15:30 i ukedagene fremover.

Vi ønsker en trygg og sikker klubb for alle
Kjøkkelvik Idrettslag har som målsetting at klubben skal være en trygg klubb for alle medlemmer, og jobber kontinuerlig med de etiske retningslinjene rundt det frivillige arbeidet i klubben.
Vi jobber også tett med oppfølgning av at alle våre trenere, lagledere og dommere skal framvise gyldig politiattest.

Kontaktperson i klubben er leder i hovedstyret, Lars Erik Kleiven. Han har telefonnummer: 907 82 034

Mer informasjon
Dersom du har spørsmål eller lurer på hvor grensen for seksuell trakassering går, finnes det mer informasjon tilgjengelig for Norges Idrettsforbund: