En enklere klubbhverdag

Atea Klubb
06.03.2017
Atea Klubbkontor inneholder styre- og prosjektrom og sørger for tilgang til dokumenter, epost, kalender og Office-pakken gjennom sikker lagring i skyen. Bedre samhandling, høyere trygghet og større fleksibilitet.

Vi i Atea Klubb ønsker at du som leder, trener, oppmann, spiller, foreldre eller har et annet verv i en klubb eller forening skal benytte tiden på det som betyr mest, nemlig skape idrettsglede for liten og stor, og derfor lanserer vi Klubbkontor.

Frivilligheten er idrettens arvesølv. Uten denne er vi sjanseløse på å tilby noe i nærheten av det aktivitetstilbudet vi gjør i lokalsamfunnene i dag – hver dag hele året. Frivilligheten i idretten er fortsatt svært stor, men den er i endring. Det er en mindre andel som gjør et svært stort antall timer frivillig innsats i idrettslagene, og det er tyngre å finne personer som vil påta seg de «tunge» vervene. Det er lettere å rekruttere frivillige til å påta seg avgrensede, konkrete oppgaver.

Klubbkontor sørger for tilgang til dokumenter, epost, kalender og Office-pakken gjennom sikker lagring i skyen. Nå også med Skype for Business. Bedre samhandling, høyere trygghet og større fleksibilitet. Ingen store investeringer, ingen servere, ingen nedetid. Det krever ingen endringer i infrastruktur, og man er ikke avhengig av at alle i klubben tar løsningene i bruk fra første dag. Dere har tilgang til dokumentene uansett hvor du er, og kan delta i møter hjemme eller fra hytta.

Med Klubbkontor kan du ta i bruk e-post, kalender og Office-pakken. Sikker rollefordeling i styre og enkelte lag. Det er med på å sikre en god produktivitet og mulighet for å utnytte informasjonsflyt på en sikker og effektiv måte i klubben din.

Eksempel:

En daglig leder velger å slutte etter 4 innholdsrike år i klubben. I løpet av denne tiden har det blitt produsert en rekke viktige og sentrale dokumenter, nye relasjoner er knyttet, små og store prosjekter er startet og viktige beslutninger er tatt på styrerommet.Når han\hun tar PCen under armen etter siste arbeidsdag vil en rekke viktige dokumenter, sentral informasjon, nye kontakter, og avtaler som er lagret lokalt på maskinen og i privat epost konto forsvinne ut av klubbhuset, og den nye personen som skal overta denne rollen må bruke verdifull tid og mye ressurser på å innhente denne informasjonen på nytt fra forskjellige personer.

Med Klubbkontor løser vi dette problemet med rollestyrt pålogging hvor de rette personene alltid har tilgang til den informasjonen de trenger, til enhver tid, og alt er lagret på samme sted.

Velkommen til en enklere klubbhverdag!