Informasjon om klubben

Logo5.jpg

Kjøkkelvik IL er et fleridrettslag stiftet i 1934.
Vi har tilbud om fotball, håndball og turn.

Mer informasjon om gruppene og våre tilbud finner du under fanen "Grupper" fra topplinjen her på siden.

​Klubbnavn
Kjøkkelvik Idrettslag
​Stiftet1934
​IdretterHåndball, Fotball og Turn
Brøstanesveien 1, Loddefjord
​PostadressePostboks 84, 5881 Loddefjord
​E-postadresseleder@kjokkelvik.no
​Nettsidewww.kjokkelvik.no
​Organisasjonsnummer 979 907 842
​Bankforbindelse
Sparebanken Vest - kontoer
Sparebank1 SR-Bank - medlemsnett
Sparebank1 -  (Fond)forsikring.sparebank1.no (innlogg fond)
Medlem av
Norges idrettsforbund
Tilknyttet
Hordaland Idrettskrets

Vi eier og drifter egen fotballbane, har eget klubbhus Fæsterhuset - som også leies ut til private.

Turn trener på Kjøkkelvik skole og i Olsvikhallen. Vi har også trening for voksne i Fæsterhuset.
Håndball har mesteparten av sin trening i Olsvikhallen.

Innlogg Klubbkontor: https://teams.microsoft.com
Webmail:  https://outlook.office.com

Brukernavn er epost opprettet av KIL (type xx.xx@kjokkelvik.no), passord blir tildelt og endret av bruker.

Kjøkkelvik Idrettslag er et fleridrettslag

Kjøkkelvik Idrettslag er et fleridrettslag med aktiviteter innen Fotball, Håndball og Turn.

Øverste myndighet i Idrettslaget er årsmøtet som avholdes innen utgangen av mars måned. I perioden mellom årsmøtene ledes idrettslaget av Hovedstyret. Hovedstyrets myndighet er begrenset av gjeldende vedtekter og de vedtak som årsmøtet har fattet, som f.eks budsjettet.

Hovedstyret består av styreleder, nestleder, 4 medlemmer og en vara (Totalt 7 stk.). Hvert gruppestyre (håndball, fotball og turn) skal være representert i Hovedstyret med minumim ett medlem, men ikke flere enn to (Jf vedtekter/lovnorm vedtatt årsmøtet 2019).

Fotball, Håndball og Turn har egne gruppestyrer og har egne møter gjennom året. De har også forberedende møter i forkant av idrettslaget sitt årsmøte, der de blandt annet lager forslag til budsjett, som hovedstyret godkjenner og legger frem til årsmøtet - årsmøtet er det som sist godkjenner budsjettet. Gruppestyrene rapporterer til Hovedstyre gjennom året, hovedsaklig på møte i Hovedstyret.

Antall styremedlemmer i gruppene kan variere, antal medlemmer vises organisasjonsplan vedtatt på Årsmøtet.

Kjøkkelvik Idrettslag har omlag 900 medlemmer, inkl ikke aktive medlemmer. Rekrutteringsområdet er ulikt for de tre gruppene.

Fotballgruppen har omlag 200 medlemmer og har Kjøkkelvik som sitt rekrutteringsområde.

Håndballgruppen har omlag 325 medlemmer og har Kjøkkelvik, Olsvik og Alvøen som sine rekrutteringsområder.

Turngruppen har omlag 330 medlemmer og har Kjøkkelvik, Olsvik og Loddefjord som sine rekrutteringsområder.

Utleie av Fæsterhuset

Vårt klubbhus kan også leies.

Fæsterhuset1900x500.jpg

Ønsker du å leie Fæsterhuset ta kontakt på telefon 905 56 304 eller utleie@kjokkelvik.no.

Sjekk i kalender om Fæsterhuset er ledig

icon kalender.jpg

Priser gjeldende fra 01.04.18: Alle priser er inkl. vask