Våre sponsorer

Ny sponsor, ny lokal forhandler og forlengelse med Hummel

Det er med stor glede vi kan informere om at Kjøkkelvik har inngått en tre-årig sponsoravtale med Vestkanten Storsenter. Det er viktig for Kjøkkelvik å formalisere samarbeid med en stor aktør i næringslivet her i Bergen Vest. Avtalen gir Kjøkkelvik mer økonomisk frihet samt at det gir masse gode opplevelser for klubbens medlemmer. I sponsor-avtalen får Kjøkkelvik mange fribilletter til opplevelser på Vestkanten Storsenter sine opplevelsestilbud. Disse vil bli fordelt mellom gruppene i Kjøkkelvik IL, som igjen fordeler disse videre til respektive lag i gruppene. Det er ikke sikkert at alle lagene får frikort hvert år, men i løpet av perioden denne avtalen gjelder skal vi klare å få fordelt til alle lagene.

Kjøkkelvik har forlenget avtalen med Hummel for 3 nye år fra 01.01.2020. Hummel lanserer en ny kolleksjon i januar 2020. Det blir noen endringer fra eksisterende kolleksjon, men ikke mer enn at man kan fortsette å bruke de klærne man har uten å se veldig annerledes ut. I forbindelse med fornying av avtalen med Hummel har Kjøkkelvik også forhandlet med forskjellige lokale forhandlere, altså fysisk butikk hvor klubb og medlemmer kan handle klubbkolleksjonen. I den prosessen har vi landet en avtale med Sport1 på Vestkanten. Denne avtalen har også en varighet på 3 år. I denne avtalen får klubbens medlemmer 20% rabatt på klubbkolleksjonen fra Hummel og 15% rabatt på alle andre ordinære varer i Sport1-butikken på Vestkanten. Kjøkkelvik som klubb mottar også en del av omsetningen som klubbens medlemmer står for i butikken i løpet av året, slik at alle kjøp medlemmer gjør i butikken som blir registrert på Kjøkkelvik gir medlemmer 15% rabatt og et lite økonomisk bidrag til Kjøkkelvik. Det vil også bli arrangert handledager i Sport1 på Vestkanten 4 ganger i året. Handledager varer fra torsdag til lørdag og da vil det bli 25% rabatt på klubbkolleksjonen vi har. Det er også en mulighet for at det blir tilbud på andre varer i Sport1 eller andre tilbud på Vestkanten under handledagene. Handledager vil bli annonsert og kommunisert  fra klubben når disse er forestående.