Arrangement i hall / kampdager

Gjennomføring av arrangement/kampdager i Olsvikhallen er basert på dugnadsarbeid.

Hvert lag får tildelte arrangementer de har ansvar for, dette er:

• Kiosksalg (skaffe til veie det som skal kjøpes)
  • Inngang
  • Bemanne sekreteriat
  • og ellers holde orden under arrangementet

Detaljerte beskrivelser skal foreldrekontaktene ha, det er også de som organiserer dette.

Standard cuper

Idrettslaget har noen standard cupper som våre lag kan delta på. Skulle det være noen andre cupper et lag ønsker å delta på - kontaktes styret før lag melder på.

Fra sesongen 2017/18 vil klubben dekke påmeldingsavgift på tilsammen 4 cuper totalt for lag fra og med 10 år. 2 av Cupene er faste (Bergen Cup og RM Beach), 1 er valgfri mellom alternativer og 1 er helt valgfri. Interne arrangement kommer utenom og dekkes av klubben.

CupHvorNårSpillerne/laget betalerKlubben dekker

1.BergenCup

(Fast Cup)

Varden/FyllingsdalenSlutten av JuniDeltaker avgiftPåmeldingsavgift + treneravgift for en trener/lagleder per lag påmeldt

2.RM Beach

(Fast cup)

Kjøkkelvik og Sotra Beach-banerBegynnelsen av Juni Påmeldingsavgift

3. ReiseCup

Klubben dekker påmeldingsavgift for en av følgende:

a)KongeparkenCup i StavangerApril/MaiDeltakeravgift og avgift for trener/laglederPåmeldingsavgift
b)VestkystCup i FlorøApril/MaiDeltakeravgift og avgift for trener/laglederPåmeldingsavgift
c)SkiCup i SkiSeptemberDeltakeravgift og avgift for trener/laglederPåmeldingsavgift

d)DronninglundCup i Danmark

*gjelder fra lag f.o.m 13 år.

Juli (Uke 28)Deltakeravgift

Påmeldingsavgift

+ treneravgift for en trener/lagleder per lag påmeldt

4. Valgfri

Alternativer kan være

-MathopenCup

-Vårspretten

-ÅpningsCup

-Andre

April/mai

August/sept.

?

Påmeldingsavgift (På én av disse)

OBS: Aldersklassene endres etter sesongslutt, rundt april. Hver spesielt obs på påmeldinger i denne perioden ift hvilke årsklasse laget faktisk tilhører.

Påmelding: Lagene sørger selv for påmelding, og melder inn til sportslig leder og økonomiansvarlig antall lag som er påmeldt i den enkelte cup.

Påmeldingsavgift: Klubben dekker påmeldingsavgift for 4 Cuper. Lag kan delta i flere cuper, og betaler da påmeldingsavgift selv.

Deltakeravgift for de enkelte spillerne: Dekkes av laget/spillerne selv.

Treneravgift: Klubben dekker utgifter for en trener/lagleder per lag i BergenCup og Dronnuinglund Cup

Interne arrangement

Nattcup/OBOS-cup: Intern cup for klasser fra 12 år

Tid: november +/- , spiller kamper hele dagen til ca kl 03:00 (natt-cup)

Sted: Olsvikhallen

Beach-cup: Intern avsluttning for sessong i Kjøkkelvik, høy show-faktor og helt egne regler.

Tid: Samsvarer med tid for Regionsmesterskap i Beach-håndball

Sted: Kjøkkelvik sandvollyball-baner

HS-møtehttps://kjokkelvikil.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=131HS-møte2019-01-08T18:00:00Z2019-01-08T20:00:00ZFotballgruppe sitt kontor
Årsfesthttps://kjokkelvikil.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=126Årsfest2019-01-11T17:00:00Z2019-01-11T22:00:00ZFæsterhuset