Informasjon Kjøkkelvikbanen

Som en av få idrettslag i Bergen eier Kjøkkelvik IL sitt eget anlegg.

Det ble offisielt åpnet i 1967 etter mange års dugnadsarbeid for å få banen i stand.

I 2008 ble det gjort et stort løft i form av enorm dugnadsånd, og vi fikk lagt krøllgress og etablert av det flotte anlegget vi ser i dag.

Alle Kjøkkelvik sine hjemmekamper spilles her.

Kjøkkelvik IL - Fotballgruppe jobber målrettet mot å skape et godt miljø for alle spillerne på banen og utenfor banen. Dette gjøres ved at vi er en del av Fair Play i Hordaland Fotballkrets, vi har en samarbeidsavtale med Kjøkkelvik Skole i forbindelse med MOT og vi er et RENT idrettslag. I 2016 hev vi oss på kampanjen Se-og-Bli Sett kampanjen, et samarbeid mellom NFF og AV-OG-TIL.

19 September 2015 hadde vi nådd vårt mål, vi var klare for å bli en sertifisert Kvalitetsklubb Nivå 1.

"Klubber som når nivå 1 er sterke breddeklubber som setter premissene for det som skjer på treningsfeltet. Klubben er sjef!"  - Norges Fotballforbund.

Med visjonen om å være "En plass for alle", så er har vi klart å etablere et tilbud for ungdom/voksne som ikke føler seg hjemme på et ordinært fotballlag. Dette er vi veldig stolt av.

Kjøkkelvik IL er et aktivt og levende idrettslag, som til enhver tid strekker seg langt for å være et godt, trygt og varmt miljø som barn/unge og voksne skal føle seg hjemme i.

Kontaktliste Trenere og Foreldrekontakter

For tilgang til mail og telefonnummer til trenere og fotballkontakter trykk på linken:

Trenere og foreldrekontakter

Eventuelle endringer meldes til Jon Tore Johnsen

Kontingent/Treningsavgift
Kontingent Kjøkkelvik IL:

Kontingent er vanligvis brukt om medlemsavgift i lag og foreninger. Innbetalinger kan skje i intervaller fra månedlig til årlig. Kontingenten skal vanligvis dekke foreningens løpende utgifter og eventuelt avsetning til fond for formål innenfor foreningens målsetting. Kontingent fastsettes av generalforsamling/årsmøte

Medlemskontingent er en avgift som alle medlemmer betaler til hovedlaget (Kjøkkelvik IL) èn gang i året. Er en medlem i flere grupper, skal medlemsavgiften bare betales til èn av gruppene.

Priser Medlemsavgift til Kjøkkelvik IL:

Barn t.o.m. 17 år:
kr 150,-
Voksne:
kr 300,-

I tillegg til medlemsavgift er det treningsavgift å betale i hver av de særgrupper man er medlem i.

Priser Treningsavgift til Kjøkkelvik IL - Fotballgruppen:

Fotballgruppens treningsavgifter er delt inn som følger

Sum
Treningsavgift barn
Treningsavgift ungdom
Treningsavgift voksne
Treningsavgift veteraner

Kjøkkelvik er en av få idrettslag som eier sin egen kunstgress bane og garderobe/kafe bygg, for å finansiere banen ble det innført krøllgressavgift på 500,- pr år da den ble bygget.

Fotballgruppen sender ut kontingenten 2 ganger pr år, kontingent for vår blir sendt ut ca. 15 mars og kontingent for høst blir sendt ut ca. 15 september.

HS-møtehttps://kjokkelvikil.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=131HS-møte2019-01-08T18:00:00Z2019-01-08T20:00:00ZFotballgruppe sitt kontor
Årsfesthttps://kjokkelvikil.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=126Årsfest2019-01-11T17:00:00Z2019-01-11T22:00:00ZFæsterhuset

I fokus