KLUBBHÅNDBOK - Kjøkkelvik Fotballgruppe

KIL-logo.gif

Kjøkkelvik IL - Fotballgruppe / Kvalitetsklubb nivå 1

​"Klubber som når nivå 1 er sterke breddeklubber som setter premissene for det som skjer på treningsfeltet. Klubben er sjef!"     - Norges Fotballforbund.

​Her finner dere informasjon om  klubbens visjon ogmotto. Dere vil finne rollebeksrivelser/innstrukser for alle verv i fotballgruppen, informasjon til foreldre, trenere og spillere.

Kort og godt vil dere her finne svar på alle de spørsmål dere har om fotballgruppen, finner dere ikke de svar dere trenger, da mangler klubbhåndboken noe så da ber vi om at dere tar kontakt.

KLUBBHÅNDBOK -Kjøkkelvik Fotballgruppe

Kalendere

Kioskkalender og banekalender.

Det er opprettet 2 kalendere som vi nytter.

Banekalender

Kioskkalender

Her er instruks for booking i kalenderene.

Kalender instruks bane og kiosk.pdf

Du finner også disse under "Kalendere" under menyen "I Fokus" på høyre side av siden her.

Klubb, leder og trener - Kurs fagsamlinger mm

Klubb, leder, trener - Kurs, fagsamlinger

www.fotball.no

Utviklingen innen fotballen har vært stor, og det har medført at det stadig stilles større krav til trenere, ledere og dommerens kompetanse.

I fokus