Innhold
1
Fair Play kveld - Ungdomsfotballen

Fair Play kveld for ungdomsfotballen - 20.mars kl.18-19 - Kantinen på Kjøkkelvik Skole

Håvard Hauge, frå fotballkretsen og Bergen Nord, kjem for å snakke med oss om kva det betyr å vere ein god lagspelar og kva som skal til for å bygge eit godt lag. Alle ungdomslaga i Kjøkkelvik er invitert til denne samlinga.

Fair Play kveld - Håvard Hauge.pdf

2
Vi trenger din hjelp!

KIL-logo.gif

Vi trenger din hjelp til å skape gode oppvekstvilkår for barna i Kjøkkelvik!

 

Vi har heldigvis mange foreldre og frivillige som bidrar for Kjøkkelvik Idrettslag. Men nå ser vi at fotballgruppen trenger påfyll av positive og engasjerte bidragsytere som kan sørge Fotballgruppen fortsatt kan gi et godt tilbud til dine barn og ungdom. 

 

Vi vet alle hvor viktig oppgave Kjøkkelvik Idrettslag har for å kunne skape et positivt og sunt miljø for barn og ungdom. Idrettslag skaper tilhørighet og et sosialt nettverk som hindrer mange å velge en mer usunn livsstil. 

 

Derfor ber vi deg, som et opptatt av at barn og unge skal få en best mulig oppvekst, å faktisk bidra. Bidragene kan være små for hver enkelt, men store totalt sett for Kjøkkelvik IL. 

 

En stor takk hvis du velger å strekke ut en hjelpende hånd til en klubb som virkelig trenger det.3
KLUBBHÅNDBOK - Kjøkkelvik Fotballgruppe

KIL-logo.gif

Kjøkkelvik IL - Fotballgruppe / Kvalitetsklubb nivå 1

​"Klubber som når nivå 1 er sterke breddeklubber som setter premissene for det som skjer på treningsfeltet. Klubben er sjef!"     - Norges Fotballforbund.


​Her finner dere informasjon om  klubbens visjon ogmotto. Dere vil finne rollebeksrivelser/innstrukser for alle verv i fotballgruppen, informasjon til foreldre, trenere og spillere.

Kort og godt vil dere her finne svar på alle de spørsmål dere har om fotballgruppen, finner dere ikke de svar dere trenger, da mangler klubbhåndboken noe så da ber vi om at dere tar kontakt.

KLUBBHÅNDBOK -Kjøkkelvik Fotballgruppe

4
Kalendere

Kioskkalender og banekalender.

Det er opprettet 2 kalendere som vi nytter.

Banekalender

Kioskkalender

Her er instruks for booking i kalenderene.

Kalender instruks bane og kiosk.pdf

Du finner også disse under "Kalendere" under menyen "I Fokus" på høyre side av siden her.


5
Klubb, leder og trener - Kurs fagsamlinger mm

Klubb, leder, trener - Kurs, fagsamlinger

www.fotball.no

Utviklingen innen fotballen har vært stor, og det har medført at det stadig stilles større krav til trenere, ledere og dommerens kompetanse.